Honda CR-V Owners Club Forums banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #1 ·
My iPhone 6 is suddenly unsupported in my 2013 EX. It will charge but the radio is not acknowledging it when I go thru my source button. No iPod icon. It was working just fine on Friday but when I tried to listen to my music today it wouldn't work at all. I tried powering off the phone as well as the car. Even tried my wife's iPhone 6. Also tried a different cable and nothing worked. Any idea on what might have happened? Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #3 ·
The phone is a 64 gig with 43 gigs available so that can't be an issue. I haven't set up the Bluetooth yet on this phone as I never used it much on my old phone. This one has worked fine for the past year that I have had it up until yesterday. I updated the iOS when the last update came out about 3 wks ago or so. Don't know much about the guts of these head units but I'm wondering if there is any software in there that could need an update from the dealership....missing my music though as our station selection around here sucks.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Well as odd as it is I went out last night to pair up my phone for the Bluetooth but before I did it I just tried for the heck of it to see if it would recognize my phone. Out of the blue it worked as it should. I went ahead and paired it up and all went smooth. So for some unexplained reason all is good. For now at least. If it acts up again I will try pulling the fuse and see what happens. Thanks for the input!
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top