Cześć wszystkim, nowy właściciel CR-V, tutaj, 2003 EX zbudowany w Wielkiej Brytanii. Mam problem, w którym tylko zamek drzwi kierowcy zamyka się lub otwiera za pomocą przełącznika głównego lub przycisków na pilocie. Z tego, co czytałem tutaj na forum i gdzie indziej w Internecie, siłownik drzwi kierowcy jest winowajcą; podobno istnieje TSB, ale linki krążące po Internecie już nie działają. Wydaje się, że słyszę inne zamki drzwi, ale bardzo słabo, chociaż wcale się nie poruszają.
Ale dla mnie to nie ma większego sensu - jak to może być siłownik zamka drzwi kierowcy, jeśli zamek drzwi kierowcy działa? Sprawdziłem bezpiecznik 20 A dla zamków drzwi pod maską, jest dobry. Plastikowa przelotka między drzwiami kierowcy wydaje się w dobrym stanie, a główny przełącznik szyb i sterowanie lusterkami działają bez problemu. Jakieś przemyślenia lub pomysły?
Ale dla mnie to nie ma większego sensu - jak to może być siłownik zamka drzwi kierowcy, jeśli zamek drzwi kierowcy działa? Sprawdziłem bezpiecznik 20 A dla zamków drzwi pod maską, jest dobry. Plastikowa przelotka między drzwiami kierowcy wydaje się w dobrym stanie, a główny przełącznik szyb i sterowanie lusterkami działają bez problemu. Jakieś przemyślenia lub pomysły?