Honda CR-V Owners Club Forums banner
Status
Not open for further replies.

2021 CR-V EX Hybrid elektryczne lusterka drzwi

4.2K views 13 replies 9 participants last post by  patruns  
#1 ·
Mój poprzedni CR-V EX z 2015 roku rozkładał lusterka boczne po otwarciu drzwi kierowcy. Jednak w moim nowym CR-V EX Hybrid z 2021 roku tak się nie dzieje. Lusterka rozkładają się po uruchomieniu silnika. Czy to zmiana w projekcie dla modelu 2021?

#4 ·
Mój poprzedni CR-V EX z 2015 roku rozkładał lusterka boczne po otwarciu drzwi kierowcy. Jednak w moim nowym CR-V EX Hybrid z 2021 roku to się nie dzieje. Lusterka rozkładają się po uruchomieniu silnika. Czy to zmiana w projekcie dla modelu 2021?
Śmiało. Wcieraj to. U nas są tylko ręcznie składane lusterka. :)
Wygląda na coś, co można łatwo zaprogramować.

Save
#5 ·
Śmiało. Wcieraj to. Dostajemy tu tylko ręcznie składane lusterka. :)
Wygląda na coś, co można by łatwo zaprogramować.
Gdyby moje CRV je miało, ustawiłbym funkcję tylko na ręczną. Powód: w większości warunków parkingowych w USA nie ma takiej potrzeby. Jeszcze jedna rzecz do zepsucia, pozwalając jej cyklicznie działać dosłownie za każdym razem, gdy pojazd jest uruchamiany. Ale posiadanie tego byłoby miłe w ustawieniu ręcznym na te rzadkie okazje, gdy próbujesz zaparkować swojego CRV w miejscu wielkości skrzynki pocztowej. :p

Całkowicie widzę, że są one używane w Wielkiej Brytanii ze względu na bardzo małe miejsca parkingowe i potrzebę umożliwienia ludziom przejścia obok bez uderzania w obudowę lusterka.

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.