Honda CR-V Owners Club Forums banner
Status
Not open for further replies.

Platforma do spania 4. generacji

1 reading
11K views 7 replies 4 participants last post by  U4ictheory  
#1 ·
Chciałem tylko opublikować kilka zdjęć mojej platformy do spania dla mojej 4. generacji. Użyłem plastikowych półek, które były za darmo na Craigslist.
138167
138169
138168

#4 ·
Niezły pomysł. Klimatyzacja? Musiałeś mieć w pobliżu zasilanie prądem zmiennym.
To tak naprawdę lodówka/zamrażarka 12 V firmy Alpicool, model C15. Używam tego zestawu do biwakowania/wędkowania i podróży. Przewód jest wystarczająco długi, aby sięgnąć do gniazda 12 V w konsoli środkowej. W przyszłości chciałbym mieć generator słoneczny Ecoflow Delta 1400 z elastycznym panelem 200 W do zasilania lodówki, ładowania elektroniki oraz oświetlenia wewnętrznego i pomocniczego.

#5 ·
#6 · (Edited)
Tylne siedzenia są wciąż na miejscu. Są po prostu złożone. Na tym zdjęciu widać „garb”, który powstaje po złożeniu tylnego siedzenia. Po prostu odciąłem nogi od plastikowego panelu, aby wszystko było płaskie i wypoziomowane. Mógłbym zrobić o wiele lepszą robotę, ale brakuje mi prawdziwych narzędzi, aby zrobić to poprawnie.

#8 ·
Oh, that's great. Much better. I really don't want to remove the seats!
Sugeruję, że jeśli wybierzesz tę drogę, znajdź (lub kup) plastikowe półki, które są nieco bardziej wytrzymałe niż te, których używam. To, co mam, dostałem za darmo na Craigslist, więc nie miałem dużego wyboru.

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.