Chciałem tylko opublikować kilka zdjęć mojej platformy do spania dla mojej 4. generacji. Użyłem plastikowych półek, które były za darmo na Craigslist.
To tak naprawdę lodówka/zamrażarka 12 V firmy Alpicool, model C15. Używam tego zestawu do biwakowania/wędkowania i podróży. Przewód jest wystarczająco długi, aby sięgnąć do gniazda 12 V w konsoli środkowej. W przyszłości chciałbym mieć generator słoneczny Ecoflow Delta 1400 z elastycznym panelem 200 W do zasilania lodówki, ładowania elektroniki oraz oświetlenia wewnętrznego i pomocniczego.Niezły pomysł. Klimatyzacja? Musiałeś mieć w pobliżu zasilanie prądem zmiennym.
To właśnie to, co chciałem tu znaleźć! Zamierzam jechać na zachód i chcę przerobić mojego 2007 na kampera. Wygląda na to, że usunąłeś tylne siedzenia. Jeśli tak, to jak wypoziomowałeś platformę?Chciałem tylko zamieścić kilka zdjęć mojej platformy do spania dla mojej 4. generacji. Użyłem plastikowych półek, które były za darmo na Craigslist. View attachment 138167 View attachment 138169 View attachment 138168
Sugeruję, że jeśli wybierzesz tę drogę, znajdź (lub kup) plastikowe półki, które są nieco bardziej wytrzymałe niż te, których używam. To, co mam, dostałem za darmo na Craigslist, więc nie miałem dużego wyboru.Oh, that's great. Much better. I really don't want to remove the seats!