Honda CR-V Owners Club Forums banner

Nawigator Garmin

3K views 10 replies 6 participants last post by  williamsji  
#1 ·
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy mapy z 2019 roku są najnowszymi mapami dla mojego CRV z 2020 roku, czy mogę je zaktualizować? Czy oprogramowanie jest również najnowsze? Zobacz zdjęcia.

Wielkie dzięki

#3 ·
Według strony internetowej nawigacji Hondy, modele z lat 2016-2020 były objęte 5-letnimi bezpłatnymi aktualizacjami map.

Przejdź tutaj:

Wybierz swój rok modelowy, a zostaniesz poinstruowany, aby przejść do strony internetowej Garmin. W tym momencie możesz zobaczyć, jaka jest najnowsza aktualizacja. Powodzenia!

#4 ·
Według strony internetowej nawigacji Hondy, roczniki 2016-2020 miały 5 lat bezpłatnych aktualizacji mapcare.

Przejdź tutaj:

Wybierz swój rok modelowy, a zostaniesz poinstruowany, aby przejść do strony internetowej Garmin. W tym momencie możesz zobaczyć, jaka jest najnowsza aktualizacja. Powodzenia!
Wszystko może być inne dla rynku brytyjskiego.

#10 ·
(y) (y) Jestem prawie pewien, że poza USA jest inaczej.

Wielu w USA nawet nie zdaje sobie sprawy, że otrzymuje 5 lat darmowych aktualizacji map od Hondy. Aktualizuję swoje tylko raz tuż przed wygaśnięciem darmowych aktualizacji... biorąc pod uwagę, że mapy naprawdę niewiele się zmieniają, z wyjątkiem zupełnie nowych dróg, których nie widzę zbyt wiele tam, gdzie mieszkam.
Z pewnością niewiele się zmieniają według Garmina. Czekam 2 lata, aż rozpoznają adres mojej córki w granicach miasta dość dużego miasta!

#9 ·
Nawet poza darmowymi aktualizacjami ich aktualizacje nie są strasznie drogie. Kiedy przedłużyłem moją Hondacare, otrzymałem dożywotnie aktualizacje, ponieważ 21/22 dostaje tylko 3 lata, a w tej chwili jedyne, co zrobiła aktualizacja 23, to zaktualizowanie niektórych firm, ale wiele z nich jest nadal sprzed pandemii.