Honda CR-V Owners Club Forums banner
Status
Not open for further replies.

Cewki zapłonowe

6.9K views 5 replies 4 participants last post by  bradleydavidgood777  
#1 ·
Właśnie kupiłem CRV z 2005 roku z przebiegiem około 150 000 mil i robię kilka prostych, podstawowych czynności konserwacyjnych. Zamierzam wymienić świece zapłonowe i cewki zapłonowe. Zamówiłem 4-pak Bosch S.P. i widzę szeroki wybór opcji cewek. Widziałem 4-pak na Ebayu za około 40 dolarów i pojedyncze cewki za nawet 70 dolarów za sztukę (marki Denso i Delphi). Szukam więc porady, ile powinienem zapłacić za wysokiej jakości część i staram się unikać produktu ****. Dzięki!

-Steve

#4 ·
Nie rozumiem początkowej części twojego zdania. Poszedłem do sklepu z częściami samochodowymi, zanim to przeczytałem, ponieważ miałem czas, aby wykonać pracę pomiędzy różnymi rzeczami, i wziąłem NGK, ponieważ myślałem, że to będzie standard. Wyglądają na wysokiej jakości. Dzięki za informacje o Denso OEM.

#5 ·
Nie rozumiem początkowej części twojego zdania. Poszedłem do sklepu z częściami samochodowymi, zanim to przeczytałem, ponieważ miałem czas, aby wykonać zadanie pomiędzy różnymi rzeczami, i wziąłem NGK, ponieważ myślałem, że to będzie standard. Wyglądają na wysokiej jakości. Dzięki za informacje o Denso OEM.
Sugestia była taka, abyś rozpoczął nowy temat lub "Dyskusję", ponieważ temat, do którego napisałeś, ma ponad dwa lata, a oryginalny autor (OP) najwyraźniej nie był tu aktywny od dwóch miesięcy.
Kliknij niebieskie pole w prawym górnym rogu Forum Generacji 2 z napisem "Rozpocznij dyskusję". Mam nadzieję, że to pomoże.

Save
Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.