Czy ktoś o tym słyszał???
Zdecydowanie możliwe w moim 2020, nie jestem pewien co do 2013. Powinno być w instrukcji obsługi.Widziałem wczoraj, jak ktoś o tym mówił - oczywiście nie zrozumiałem całej historii... ale to mniej więcej tak:
Facet opowiadał o sklepie muzycznym, który sprzedaje płyty CD i tak dalej... mówił, że ktoś załadował tam dużo muzyki na pendrive i odtwarzał ją przez radio samochodowe.
Moje pytanie - czy to możliwe? Czy ktoś tu tak robi?
Niedawno udało mi się uruchomić Pandorę na moim radiu samochodowym - i jest świetnie! ALE - problem pojawia się, gdy odbieram połączenie telefoniczne. Po prostu nie mogę tego dobrze ogarnąć. Obawiam się, że mogę spowodować wypadek, próbując sobie z tym poradzić.
Jeśli pendrive będzie działał - to ułatwiłoby mi sprawę.
To jedyny sposób, w jaki odtwarzam nagraną muzykę.Widziałem wczoraj, jak ktoś o tym mówił - oczywiście nie zrozumiałem całej historii.....ale to mniej więcej tak:
Facet opowiadał o sklepie muzycznym, który sprzedaje płyty CD i tak dalej... mówił, że ktoś załadował tam dużo muzyki na pendrive i odtwarzał ją przez radio samochodowe.
Niedawno udało mi się uruchomić Pandorę na moim radiu samochodowym - i jest świetnie! ALE - problem pojawia się, gdy odbieram połączenie telefoniczne. Po prostu nie potrafię tego dobrze zrobić. Obawiam się, że mogę mieć wypadek, próbując sobie z tym poradzić.
Jeśli pendrive będzie działał - to byłoby dla mnie łatwiejsze.
Upewnij się, że każdy dysk, którego używasz, jest sformatowany w FAT32.Dzięki za wszystkie odpowiedzi, ludzie....przyjrzę się temu trochę głębiej. MP3?.....nie znam się na tym. Znajdę kogoś w okolicy, kto może mi pomóc. Ale to naprawdę dobrze brzmi. Nigdy nie lubiłem używać radia, ponieważ rzadko mogłem znaleźć muzykę, która mi się podobała. Kiedy odkryłem Pandorę i bluetooth, zakochałem się w tym.... miałem tylko problem z telefonem.
Ostatecznie zdecydowałem się po prostu kupić kilka płyt CD do mojego samochodu.....potem usłyszałem o muzyce na USB 😃
Jeśli uda mi się to uruchomić....będę w niebie.
Dzięki wszystkim...
Edycja:..... Okej, w instrukcji obsługi jest napisane, że mogę odtwarzać płyty CD, WMA/MP3/AAC, pamięć USB/ Ipod. Iphone/ bluetooth. Tickled pink - teraz muszę znaleźć młodą osobę, która mi to skonfiguruje![]()
Heh, streaming będzie dla ciebie najlepszym rozwiązaniem. Połączenie telefoniczne wstrzymuje muzykę i wznawia ją po zakończeniu rozmowy. Oczywiście w trybie głośnomówiącym....ani nie mam żadnych płyt CD.
Masz na myśli rozmiar pojedynczego pliku.Należy pamiętać, że partycja FAT32 nie może być większa niż 4 GB, a większość dzisiejszych dysków flash jest większa niż to.
Może być konieczne utworzenie partycji FAT32 na dysku, która jest mniejsza niż 4 GB, jeśli sam dysk jest większy niż to.
Ja robię to cały czas w moim '05 CRV z oryginalnym radiem. Musisz mieć gniazdo USB w swoim systemie lub kupić adapter Bluetooth, taki jak CRUX, który ma również gniazdo na USB.Widziałem wczoraj, jak ktoś o tym mówił - oczywiście nie zrozumiałem całej historii... ale to coś w tym stylu:
Moi pytanie - czy to możliwe? Czy ktoś tu tak robi?
Ostatnio udało mi się uruchomić Pandorę na moim radiu samochodowym - i jest świetnie! ALE - problem pojawia się, gdy odbieram połączenie telefoniczne. Po prostu nie mogę tego dobrze ogarnąć. Obawiam się, że mogę coś zepsuć, próbując sobie z tym poradzić.
Jeśli pendrive będzie działał - byłoby mi łatwiej.
Mam setki utworów załadowanych na pendrive'ach podłączonych do mojego CRV (2019). Wystarczy wybrać pendrive jako źródło i gotowe.Widziałem wczoraj, jak ktoś o tym mówił - oczywiście nie zrozumiałem całej historii... ale to mniej więcej tak:
Niedawno udało mi się uruchomić Pandorę na moim radiu samochodowym - i jest świetnie! ALE - problem pojawia się, gdy odbieram połączenie telefoniczne. Po prostu nie mogę tego dobrze ogarnąć. Obawiam się, że mogę coś zepsuć, próbując sobie z tym poradzić.
Jeśli pendrive zadziała, byłoby mi łatwiej.
Pendrive działa dobrze z muzyką w moim CRV z 2021 roku.Widziałem wczoraj, jak ktoś o tym mówił - oczywiście nie zrozumiałem całej historii... ale to coś w tym stylu:
Facet mówił o sklepie muzycznym, który sprzedaje płyty CD i tak dalej... mówił, że ktoś załadował tam dużo muzyki na pendrive i odtwarzał ją przez radio samochodowe.
Ostatnio udało mi się uruchomić Pandorę na moim radiu samochodowym - i jest świetnie! ALE - problem pojawia się, gdy odbieram połączenie telefoniczne. Po prostu nie mogę tego dobrze ogarnąć. Obawiam się, że mogę mieć wypadek, próbując sobie z tym poradzić.
nie będziemy rozmawiać o tym, ile czasu zajmuje załadowanie tak dużej ilości muzyki.iPod touch, 10 000 piosenek, wszystkie odpowiednio zorganizowane i zaindeksowane.
tak, mój model touring z 2016 roku ma gniazda USB w konsoli do odtwarzania plików audio z dysków USBWidziałem wczoraj, jak ktoś o tym mówił - oczywiście nie zrozumiałem całej historii.....ale to mniej więcej tak:
Niedawno udało mi się uruchomić Pandorę na moim radiu samochodowym - i jest świetnie! ALE - problem pojawia się, gdy odbieram połączenie telefoniczne. Po prostu nie mogę tego dobrze ogarnąć. Obawiam się, że mogę spowodować wypadek, próbując sobie z tym poradzić.
Jeśli pendrive będzie działał - to ułatwi mi sprawę.
Odtwarzanie Pandory z telefonu komórkowego jest świetne, JEŚLI masz nielimitowany pakiet danych w telefonie. Ja nie mam, więc korzystanie z Pandory w samochodzie szybko zużyłoby moje dane. Nagrałem WIELE płyt CD na pendrive i działa to świetnie w samochodzie. Jedyne, co mnie denerwuje, to jeśli szukam konkretnego artysty/albumu/utworu, to jest problem, ponieważ nie mogę oznaczać pendrive'ów jak opakowanie na płyty CD.Widziałem wczoraj, jak ktoś o tym rozmawiał - oczywiście nie zrozumiałem całej historii.....ale to coś w tym stylu -
Facet mówił o sklepie muzycznym, który sprzedaje płyty CD i tak dalej... mówił, że ktoś załadował tam dużo muzyki na pendrive i odtwarzał ją przez radio samochodowe.
Niedawno udało mi się uruchomić Pandorę na moim radiu samochodowym - i jest świetnie! ALE - problem pojawia się, gdy odbieram połączenie telefoniczne. Po prostu nie mogę tego dobrze ogarnąć. Obawiam się, że mogę mieć wypadek, próbując sobie z tym poradzić.
Czy masz jakieś rzeczywiste liczby dotyczące tego, ile danych zużywa Pandora?Odtwarzanie Pandory z telefonu komórkowego jest świetne, JEŚLI masz nielimitowany pakiet danych w telefonie. Ja nie mam, więc używanie Pandory w samochodzie szybko zużyłoby moje dane. Nagrałem WIELE płyt CD na pendrive i działa to świetnie w samochodzie. Jedyne, co mnie denerwuje, to jeśli szukam konkretnego artysty/albumu/utworu, to jest problem, ponieważ nie mogę oznaczyć pendrive'ów jak pudełka na płyty CD.
Z prawdziwym systemem operacyjnym komputera można modyfikować "atime" (czas dostępu) dowolnego pliku, aby był dowolny, więc można sprawić, by pliki pojawiały się w dowolnej kolejności w tych warunkach.Re: W moim innym wątku wspomniałem, że próbowałem utworzyć listę odtwarzania w folderze, zmieniając nazwę każdego pliku na 01 (nazwa utworu) 02 (nazwa utworu).. itd., ale okazało się, że lista odtwarzania wydawała się być określana przez kolejność, w jakiej pliki zostały wysłane na dysk USB.
Dzięki za informację, sprawdzę oba. Nie mam nic przeciwko płaceniu za coś, jeśli uzyskam dobre wyniki. Jeden gatunek, którego słucham, jest w porządku, prawie preferowany, aby był losowy, inny wolę skonfigurowany w liście odtwarzania.Dostępne jest darmowe narzędzie dla systemu Windows o nazwie DriveSort...
Kolejnym dobrym narzędziem do poprawy wrażeń słuchowych w Hondzie jest dBpoweramp Music Converter. To nie jest darmowe...