Cześć, mam ten sam problem, ale moje radio prosi o kod, którego nie mogę znaleźć. Wymieniłem baterię i to się pojawiło. Jakieś pomysły, gdzie mogę znaleźć kod?
<photo deleted as it shows your entire VIN, which you need to keep private> [Feel free to block out part of your VIN and repost if you like].Honda Radio / Navigation Code Retrieval and Reset Instructions
The official Honda site-instructions for radio/navigation code retrieval. Learn how to find your unique code and reset your Honda audio and navi systems.radio-navicode.honda.com
Ostatnie 6 jest, ale nadal nie rozpoznaje mojego numeru VIN...Honda Radio / Navigation Code Retrieval and Reset Instructions
The official Honda site-instructions for radio/navigation code retrieval. Learn how to find your unique code and reset your Honda audio and navi systems.radio-navicode.honda.com
Strona mówi, że można uzyskać numer seryjny z wyświetlacza, warto kliknąć "Pobierz kody", a następnie "Więcej o numerach seryjnych".Jak uzyskać numer seryjny urządzenia? Przeglądam stronę internetową Hondy w celu pobrania kodu i nie pokazuje ona instrukcji dotyczących uzyskiwania numeru seryjnego dla naszych urządzeń z ekranem dotykowym CR-V. Pokazuje tylko instrukcje dla starszych urządzeń.
Dzięki za radę. Niestety, mój 2021 nie ma naklejki z numerem s/n.Możesz również otworzyć schowek... a z boku może znajdować się naklejka z kodem. Na zewnątrz pudełka. Strona internetowa właściciela Honda USA powiedziała mi to, kiedy kupiłem używany model nawigacji 14'. Myślę, że dealer "MOŻE" umieścić tutaj naklejkę, jak pokazano poniżej:
View attachment 153004
To dlatego, że gen5 (z wyjątkiem być może tanich jednostek centralnych LX, nie jestem tego pewien) na rynku amerykańskim nie wymagają kodu zabezpieczającego dostarczonego przez właściciela. Zamiast tego jednostka centralna jest sparowana z unikalnym numerem VIN pojazdu. Więc... kiedy traci zasilanie, o ile uruchomi się ponownie w tym samym numerze VIN... powinna pobrać swój kod autoryzacyjny bezpośrednio z pojazdu.Ja również nie mam kodu audio dostarczonego mi przez dealera. Pole jest puste na arkuszu przed dostawą. Żadnej naklejki na schowku.
Potem mógłbym wejść do systemu i coś tam znaleźć. Numer seryjny wyglądał jak NR-000xx0xxx0-X, a kod wyglądał jak 00xxx000.
Nie jestem pewien, czy to właściwy. Użyłem filmu z YouTube, aby uzyskać dostęp do ukrytych menu w moim systemie, aby uzyskać dostęp do tych informacji.