Witajcie wszyscy, czy ktoś z was ma ten problem w swoim CRV z tylnymi drzwiami?
Powódź z tak wysoką wodą zniszczyłaby samochód.Nie.
Czy było to podczas powodzi?
To chyba najzabawniejsza rzecz, jaką słyszałem od jakiegoś czasu.Nie każdy często otwiera tylne drzwi
Coś takiego nie jest spowodowane przez Hondę. To ktoś dokręcał pasek tam, gdzie nie powinien. Może nawet dealer podczas wysyłki.Wow! Właśnie przechadzałem się po tym forum, ponieważ nie byłem tu od jakiegoś czasu. Znalazłem ten post i nie zdziwiło mnie, że to przydarzyło się komuś innemu.
Mój CRV EX AWD z 2017 roku miał ten sam problem z rdzą na wszystkich czterech drzwiach. Nie było to tak zauważalne na przednich drzwiach, ponieważ częściej je otwieram i zamykam. Tylne drzwi są dość złe. Zamierzam kupić nowy samochód w ciągu najbliższego roku, więc jestem pewien, że wartość wymiany będzie niska z powodu tego problemu. Po posiadaniu Hond od lat 90. zdecydowałem, że czas wybrać inną markę. Honda była świetna przez lata, ale zauważam, że wydają się obniżać jakość.
Moja siostra, szwagier i siostrzenica zamienili swoje Hondy na coś innego i nie oglądali się za siebie. Zostałbym przy Hondzie, ale po prostu nie jestem pod wrażeniem tego, co widziałem w nowszych modelach. Nowe CRV nie mają świateł przeciwmgielnych, które są dla mnie niezbędne, ponieważ jeżdżę w różne miejsca, gdzie są potrzebne.
Nie chcę wydawać dużo pieniędzy na Passport lub Pilot, ponieważ są dla mnie za drogie. Niektórzy konkurenci wydają się mieć znacznie więcej do zaoferowania i otrzymują równie dobre recenzje. Będzie mi brakować Hondy, ale myślę, że czas iść dalej...