Honda CR-V Owners Club Forums banner
Status
Not open for further replies.

Czy ktoś ma "przycisk wyświetlania" do modelu 2015 / 2016?

2.4K views 5 replies 4 participants last post by  Azitlies  
#1 ·
Cześć,
moj system infotainment z 2016 roku stracił przycisk 'wyświetlacz', który znajduje się po lewej stronie systemu. Nie mogę nigdzie znaleźć cholernej rzeczy :( Zadzwoniłem do Hondy, nie mają ich, trzeba kupić nową jednostkę centralną (lol).

Czy ktoś przypadkiem ma dodatkową jednostkę centralną? Może zmieniłeś swoją na taką bez nawigacji, żeby mieć carplay?

Hej, dziwne rzeczy się zdarzają lol.

Dzięki!

#2 ·
Tak więc, dla informacji dla wszystkich, którzy to czytają; Mój przycisk wyświetlacza był bardzo często używany! Za każdym razem, gdy prowadziłem samochód, używałem przycisku, przytrzymywałem go, aby wyłączyć wyświetlacz (po prostu nie potrzebowałem mapy, radio cały czas nadaje na tej samej stacji, wypalenie ekranu itp.).

Ale, i tu jest sedno sprawy, właśnie odkryłem, że nie trzeba tego robić. Jeśli chcesz wyłączyć wyświetlacz, użyj polecenia głosowego i powiedz 'tapeta', a następnie ustaw tapetę na pustą. Teraz samochód, jeśli masz ustawione używanie ostatniego ekranu, zawsze przełączy się na wyłączenie wyświetlacza i możesz uniknąć ewentualnego odpadnięcia przycisku, tak jak to było w moim przypadku.

Pozdrawiam

#3 ·
W przypadku, gdy jeszcze nie nabyłeś swojej części .....

Czy rozważałeś wizytę na złomowisku?
Nie jestem pewien, jak to działa w twojej części kraju, ale tutaj w Wisconsin niektóre mają strony internetowe.
A strony te wymieniają marki i modele samochodów w swoich obiektach, a także części, które zostały już usunięte, wraz z cenami. (bardzo wygodne.)
Niektóre pozwalają na chodzenie i usuwanie potrzebnej części(i).
Inne nie, ale podadzą cenę za część przez telefon po TYM, jak ją usuną.

Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, zastanawiam się, czy to może być coś, co warto rozważyć.

Powodzenia.

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.