Zabrałem mojego crv na wymianę oleju do dealera i wrócili z wszelkiego rodzaju całkowicie zbędnymi pracami, których łączna wartość wyniosła blisko tysiąc dolarów. Bezpośrednio kłamali na temat wycieku oleju w wielu miejscach i chcieli wymienić pokrywę rozrządu między innymi. Sprawdziłem i nic nie zobaczyłem. Nie ufałem im. Mają okropne recenzje na yelp za robienie tego innym ludziom. Zabrałem go do innego mechanika i nic z tego nie musiało być zrobione. Nie wyciekła ani kropla oleju. Złożyłem skargę do kierownictwa i faktycznie przeprosili i powiedzieli, że osoba obsługująca serwis nigdy "nie powinna tego w ten sposób przedstawiać".
BĄDŹ OSTROŻNY w kontaktach z wieloma dealerami. Nie ufaj im ślepo. Nie mogę uwierzyć, że korporacja Honda na to pozwala. Powinni naprawdę rozprawić się z tymi oszustami. To sprawia, że Hondy wyglądają na mniej niezawodne. Ten rodzaj taktyki polegającej na bezczelnym kłamaniu na temat napraw nie różni się niczym od włamania do samochodu i kradzieży radia. To oszustwo.
BĄDŹ OSTROŻNY w kontaktach z wieloma dealerami. Nie ufaj im ślepo. Nie mogę uwierzyć, że korporacja Honda na to pozwala. Powinni naprawdę rozprawić się z tymi oszustami. To sprawia, że Hondy wyglądają na mniej niezawodne. Ten rodzaj taktyki polegającej na bezczelnym kłamaniu na temat napraw nie różni się niczym od włamania do samochodu i kradzieży radia. To oszustwo.