Jestem tu nowy i nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie ma takiego wątku.
POSTUJ!
POSTUJ!
Ładny, autentyczny zestaw mugen czy replika? wygląda na inny odcień bieliView attachment 138218 View attachment 138219
Chcę się tylko podzielić
Obecnie używam pracy M8R 19" x 8,5"
Opony to yokohama xc-v 255/55 R19
To bardzo ciche i wygodne opony
ThxŁadny, autentyczny zestaw mugen czy replika? wygląda na inny odcień bieli
Dziwne, bo zostało opublikowane przez sisukę, która robi repliki... lol womp wompDzięki
Jest autentyczny
Ale zamówiłem go z Honda Access Japan
A ich „biały” różni się od „białego” w moim kraju, więc muszę go przemalować
Ale ponieważ mój ma kolor orchid pearl white, trudno dopasować go w 100%
Dam go do polerowania i mam nadzieję, że będzie wyglądał bardziej podobnie
Wygląda o wiele lepiej.Dzięki wszystkim za wszystkie informacje. Naprawdę pomogło to szybko zawęzić dobry rozmiar opony.
Oto mój G2 z felgami Nissan Rouge 18x7 +40
Opona 225/60/18 mieści się bez ocierania (ledwo)
View attachment 138247 View attachment 138248
To musi strasznie jeździć z tymi maleńkimi ścianami bocznymi.Here goes. I have a set of aftermarket wheels on my '07 EX-L 2WD.
It rolls on 24x10 inch wheels on 275/25/ZR24s.
![]()
![]()
![]()
5 lat temu? Nie wygląda na 2015/6.To jest samochód mojej żony, moja żona kupiła go 5 lat temu, ona naprawdę lubi tego Hondę CRV. z rozmiarami opon 235/60R18
View attachment 138458
Właśnie zamontowałem kilka kół w moim 2004 roku. To 17-calowe koła Honda Crossover, które zastępują moje stare 15-calowe felgi stalowe.
View attachment 137644
View attachment 137645
A oto zdjęcie do porównania (standardowe 15-calowe felgi stalowe z tyłu) LOL
View attachment 137647
Te koła są świetne! Z którego roku i modelu Hondy pochodzą? - JBBardzo dziękuję, zgadzam się. Jestem bardzo zadowolony z nowego wyglądu.![]()
Honda Crosstour. Myślę, że po prostu się pomylił i powiedział crossoverThose wheels are great ! What year and model Honda were they from? - JB