Czy ktoś jeszcze zauważył rdzę na swoim CRV z 2017 roku? Mam dopiero 40 000 mil przebiegu. Rdza jest na dolnych przednich drzwiach OD WEWNĄTRZ! I mała plamka z tyłu na zewnątrz pośrodku.
W jakim stanie mieszkasz? Po prostu jestem ciekaw, czy to coś z północy... gdzie używają dużo soli na drogach.Czy ktoś jeszcze zauważył rdzę na swoim CRV z 2017 roku? Mam dopiero 40 000 mil przejechane. Rdza jest na dolnych przednich drzwiach OD WEWNĄTRZ! i mała plamka z tyłu na zewnątrz pośrodku z tyłu
Jakie byłoby moje podejście do Hondy?
To sześcioletni pojazd. O ile Honda nie ma akcji serwisowej w związku z korozją, wątpię, aby udało Ci się coś wskórać z Hondą. Nawet w przypadku fabrycznie nowych Hond, wykończenie lakiernicze objęte jest roczną gwarancją, z wyjątkiem rzeczywistych wad fabrycznych zatwierdzonych przez Hondę. Korozja generalnie nie jest wadą fabryczną, jest wadą wywołaną przez środowisko.Czy ktoś jeszcze zauważył rdzę na swoim CRV z 2017 roku? Mam dopiero 40 000 mil na liczniku. Rdza jest na dolnych przednich drzwiach OD WEWNĄTRZ! i mała plamka z tyłu na zewnątrz pośrodku z tyłu
Jakie powinno być moje podejście do Hondy?