Honda CR-V Owners Club Forums banner
Status
Not open for further replies.

Korzystanie z Siri Eyes Free

Tags
eyes free siri
6.3K views 5 replies 4 participants last post by  wmhjr  
#1 ·
Nie wiem, co robię źle, ale wydaje się, że nie mogę tego poprawnie uruchomić. Kiedy naciskam przycisk rozmowy i proszę Siri o wysłanie SMS-a lub odczytanie przychodzącej wiadomości, wybiera numer, którego nie rozpoznaję. Nie mogę sprawić, żeby cokolwiek zrobiła! I jak włączyć powiadomienia o przychodzących e-mailach/SMS-ach? Kilkakrotnie postępowałem zgodnie z instrukcjami zawartymi w instrukcji i po prostu nie mogę tego uruchomić.

#2 ·
Próbuję również dowiedzieć się, jak działają te funkcje. Byłem w 3 różnych salonach i wszyscy sprzedawcy nie mieli pojęcia o Garmin, Apple CarPlay i Siri Eyes Free. Wydaje się niemożliwe znalezienie kompetentnego sprzedawcy w dzisiejszych czasach. Być może Honda powinna wydać film instruktażowy na temat korzystania z tych funkcji.

#4 ·
Przedstawiciel handlowy ds. sprzedaży internetowej, który mi pomógł, był dość kompetentny i potrafił przeprowadzić mnie przez korzystanie z Siri Eyes Free, odczytywanie tekstów na głos, nawigację Map, Garmin, Apple Carplay. Szczerze mówiąc, wszystko od razu bardzo dobrze działało u dealera.

#6 ·
Nie mam innych instrukcji poza tymi, które pamiętam..... Nie odebrałem jeszcze mojego CRV. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Ale jeśli dobrze pamiętam, podłącz iPhone'a do lewego portu za pomocą kabla Lightning, wyświetlacz zmieni się na CarPlay. Zostaniesz zapytany o jedno lub dwa pytania na wyświetlaczu (raz vs. zawsze). Następnie, gdy chcesz użyć Siri, po prostu naciśnij i przytrzymaj przycisk poleceń głosowych po lewej stronie kierownicy przez 2 sekundy. Nie pamiętam wszystkich innych szczegółów z głowy. Jednak... http://owners.honda.com/vehicles/information/2017/CR-V/manuals

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.