Cóż, chciałem odpowiedzieć na ten post, ale skończyło się na nowym poście. Spróbuję ponownie w nadziei, że Denni 2 odpowie ... lub ktokolwiek inny z sugestiami. Proszę wybaczyć powtórzenie.
To jest idealne dla tego, co chcę zrobić. Mam również CRV z 2013 roku, którym chcę pojechać na kemping na RTR (Rubber Tramp Rendezvous) w Arizonie w styczniu. Próbowałem wszystkiego, co mogę wymyślić, aby złożyć siedzenia w wygodnej pozycji do spania i nic nie działa. Zbudowanie lekkiej platformy z PVC na ramę to bardzo dobry pomysł. BARDZO chciałbym wymiary PVC i wszelkie szczegóły, którymi chcesz się podzielić.
A takżę, jeśli są inni z CRV z 2013 roku (lub nowszych modeli, które mają ten sam restrykcyjny projekt siedzeń, które NIE leżą blisko płasko), chciałbym usłyszeć inne pomysły na temat tego, jak stosunkowo wygodnie biwakować w samochodzie.
Uwaga: Jestem wdzięczny za tę stronę internetową - znalazłem ją dziś po południu. Niestety, funkcja WYSZUKIWANIA nie działała dla mnie tutaj na niczym. Ale znalazłem to forum po przeszukaniu i przeskoczyłem na ostatnią stronę i pracuję nad wcześniejszymi postami. YouTube był pomocny w przypadku niektórych pomysłów, a także Bob Well's CheapRVLiving.com ... dla tych z was, którzy również eksplorują pomysły na temat biwakowania w samochodzie.